IOF World Orienteering Championships Vuokatti Finland 6.-14.7.2013

47. Kainuu Orienteering Week, Kuntosuunnistus / Open courses Day 1 7.7.2013

PERHE RR

Mål 1,6 km

Alla Nästa 100 >
18077Antti-Jussi Karjalainen10:59
28080Alpo NurmiSiiRa12:42+1:43
37488Lotta KarppinenVaKa12:59+2:00
7489Anna KarppinenVaKa12:59+2:00
57635Noora ShnoroSonPa13:25+2:26
68168Samiir MusseKauKa13:52+2:53
77853Akseli PartanenKangSK14:06+3:07
87475Sanni InkiläKeuKi14:16+3:17
98125Jose Pernu14:17+3:18
107615Kati SchroderusKiwis14:25+3:26
118100Konsta PeltolaKeuKi14:29+3:30
127498Joel LohelaYlikNM14:39+3:40
137896Kouta HeiskanenVieKo14:46+3:47
148395Tommi SivillS-JKL14:52+3:53
157242Aapo KeronenKangasala15:16+4:17
167696Peetu KärnäKuPe15:39+4:40
178188Erkka PetreliusOH16:10+5:11
188396Atte KirvesmiesKuoSu16:16+5:17
198314Sini PeltonenLapVi16:38+5:39
207558Alvan LaavainenMS Parma16:43+5:44
217887Salli SiivonenRasTiimi16:47+5:48
227891Siiri SiivonenRasTiimi16:50+5:51
237738Venla ja Paavo TilvisKAJU16:56+5:57
247765Otso TalviojaRaHa16:57+5:58
257774Veikko HonkanenKR17:08+6:09
267721Kaisla HäkkinenKooVee17:21+6:22
277642Valtteri SaarinenHLT17:24+6:25
288030Viljami Kojola17:28+6:29
298167Markus LindemanSoJy17:36+6:37
307360Matias ReittiOK Orient17:43+6:44
317761Ville KotilehtoLapVe17:58+6:59
328319Juuna SeppänenEuVe18:03+7:04
337861Essi Lindroos18:07+7:08
347914Frida FagerlundOK Raseborg18:15+7:16
357740Siru LindrothKara18:22+7:23
367627Iisakki JussinmäkiHalto18:36+7:37
377451Inka MäenpääSoJy18:48+7:49
388360Rasmus HautalaFemman18:59+8:00
397352Emma VaherlehtoTVV19:02+8:03
407727Hanni KoskiKooVee19:14+8:15
417497Nia KytäjäHiKi19:24+8:25
427609Rasmus PääkkönenOH19:42+8:43
437711Selja HaaseOH19:44+8:45
448380Roope MäättäKemiJu19:49+8:50
458390Ella RyynänenPihkan19:50+8:51
8391Akseli OravainenSiira19:50+8:51
477161Netta PiispanenLuuRa20:01+9:02
8192Saara Vanninen20:01+9:02
498415Katja Potemkina20:02+9:03
508271Outi Teemu Elli Teppo To NumminenUrjU20:05+9:06
518408Iiro JuholaRaVa20:10+9:11
528254Sebastian Saleem20:14+9:15
538220Aleksi Pirkonen20:15+9:16
547672Kerttu Mutka20:30+9:31
558253Milla KostamoSK Vuoksi20:34+9:35
567965Kaisla HeinonenHS20:35+9:36
577854Topi TurunenRR20:38+9:39
587096Hanna RantalaOH20:39+9:40
598385Evgenia DovgalenkoCFK ABC20:43+9:44
607476Sofia FingerroosPR20:45+9:46
618429Emmi VehkaojaYlikNm20:48+9:49
628252Jenna KeränenRasHy20:50+9:51
637789Sinja NojonenJRV20:57+9:58
647543Veeti ViippolaOuTa21:02+10:03
658363Johannes Kiri21:05+10:06
667897Lumi HeiskanenVieKo21:08+10:09
677111Anni-Marikki/Silja Haarala/RuutiainenSalve21:28+10:29
688373Miika TuomalaSuunta SKL21:29+10:30
698364Iida ja Pieta PöppönenYlläksenRa21:32+10:33
708300Max NymanMS Parma21:34+10:35
718120Alisa-Orvokki TimonenKiimU21:38+10:39
728109Arttu HärkönenKajKu21:48+10:49
7999Aida AutioKuoSu21:48+10:49
7613Samuel HalonenKiwis21:48+10:49
758076Venla SaariPora21:49+10:50
767733Maija NäpänkangasSK Pohjantähti21:51+10:52
777626Kerttu AlamäkiKeuKi21:52+10:53
788361Venla PortimojärviOH21:56+10:57
798215Taru KokkoHS21:57+10:58
807910Inka Heinonen22:02+11:03
818117Antti IsoherranenLynx22:07+11:08
827427Pekka Hukkanen22:11+11:12
838135Kalle ja Anni Peltoniemi22:16+11:17
8407Mikko JuholaRaVa22:16+11:17
858081Topias ja Tony Halla-AhoHimU22:17+11:18
868334Rasmus RuusuEspoon Suunta22:27+11:28
8382Theudor af HällströmOK7722:27+11:28
888201Kimmo-Ilari ja Marjaana Juntunen ja PulKalevanRasti22:33+11:34
898315Jonne NurminenJRV22:38+11:39
907270Rasmus TöyryläKyS22:52+11:53
917276Konsta SulantausHiKi22:56+11:57
928046Miko HärkönenKuPe23:04+12:05
937262Ella VaaraLapVe23:09+12:10
947780Jarkko ValtaJRV23:17+12:18
957422Siiri Leinonen23:19+12:20
968018Saara-Sofia SallilaHS23:23+12:24
978021Liza BolotovaOriento Moscow23:27+12:28
987381Elli TainiKoovee23:32+12:33
998383Aada ForsmanHiKi23:36+12:37
1007807Helmiina SimiläSK Pohjantähti23:45+12:46
Alla Nästa 100 >
Form av resultaten:
Suomi  Svenska  English