IOF World Orienteering Championships Vuokatti Finland 6.-14.7.2013

47. Kainuun Rastiviikko 2013 Sotkamo

H10RR 2. päivä

Maali 2,7 km

15616Jussi RantalaOunasvaaran HiihtoseuraFIN8:02
25574Riku GröhnHollolan Urheilijat -46FIN8:11+9
35612Arttu PeltolaLynxFIN8:22+20
45601Aapo MaasiltaRastivarsatFIN8:35+33
55567Vasily AlekseevRussiaRUS8:39+37
65589Matias KoponenLynxFIN9:09+1:07
5584Topias KemppiRajamäen RykmenttiFIN9:09+1:07
85590Aku KoskenvuoEspoon SuuntaFIN9:16+1:14
95621Aarni RonkainenJämsän Retki-VeikotFIN9:33+1:31
105624Tuomas RuuskanenMäntsälän UrheilijatFIN9:40+1:38
115580Lauri IsokallioRasti-NokiaFIN9:41+1:39
125620Väinö RistimäkiKalvolan KeihäsFIN9:44+1:42
135582Luca KallelaHelsingin SuunnistajatFIN9:56+1:54
145635Jussi ToivonenLammin SäkiäFIN9:57+1:55
5604Karim MbembelaLynxFIN9:57+1:55
165617Valtteri RantalaKalvolan KeihäsFIN9:58+1:56
175595Aamos LaavainenMS ParmaFIN9:59+1:57
185606Vertti-Vilhelm MyllärinenLappeen RientoFIN10:03+2:01
195593Hannes KärkkäinenLammin SäkiäFIN10:15+2:13
205564Miska AhoKangasniemen KalskeFIN10:33+2:31
215631Taavi SuutariVehkalahden VeikotFIN10:38+2:36
225619Erno-Kalle RissanenSonkajärven PahkaFIN10:50+2:48
235614Atte RahikkalaOulunsalon VasamaFIN10:58+2:56
245594Martin KöhleSwitzerlandSUI11:13+3:11
255565Rasmus AhoniemiHyvinkään RastiFIN11:22+3:20
265577Jerry HyvönenKuopion SuunnistajatFIN11:26+3:24
275613Akseli PietiläKajaanin SuunnistajatFIN11:27+3:25
285573Lucas FinskasIF FemmanFIN11:29+3:27
295592Heikki KumaraLaihian LujaFIN11:32+3:30
305610Niilo NiinimäkiSK PohjantähtiFIN11:35+3:33
315585Nooa KenttäOK77FIN11:45+3:43
325570Robert BiskopKokkolan SuunnistajatFIN11:47+3:45
335583Leevi KarppinenRajamäen RykmenttiFIN11:50+3:48
345607Matias MäenpääTampereen PyrintöFIN11:52+3:50
355600Oskari LindroosKalevan RastiFIN11:54+3:52
365588Eerik KinnunenSK PohjantähtiFIN11:59+3:57
375586Otto KeronenKangasala SKFIN12:00+3:58
385648Aleksi VälimaaRasti 88FIN12:01+3:59
395633Benjamin TasaKaakon RastiFIN12:02+4:00
405645Anton VehkalahtiIkaalisten Nouseva-VoimaFIN12:06+4:04
415629Karri StevanderKuortaneen KuntoFIN12:08+4:06
5602Viljami MarjalaSK PohjantähtiFIN12:08+4:06
435568Alexey BakhaevRussiaRUS12:14+4:12
445598Roope LembergRasti-JussitFIN12:23+4:21
455636Perttu JokinenNaviFIN12:32+4:30
465597Oskari LehtimäkiReilut Miehet HavumetsienFIN12:53+4:51
475571Gavin BrockKokkolan SuunnistajatFIN12:55+4:53
485627Severi SimiläSK PohjantähtiFIN13:22+5:20
495578Aaron HäggmanIF FemmanFIN13:29+5:27
505615Miika RajaniemiSaloisten ReipasFIN13:31+5:29
515632Emil TakaloOulunsalon VasamaFIN13:32+5:30
525628Otto SoiniKymin SuunnistajatFIN13:36+5:34
535605Leevi MutikainenRasti-JussitFIN13:44+5:42
545609Pyry MännistöNaviFIN13:47+5:45
555611Valtteri NikkanenHiidenkiertäjätFIN13:55+5:53
565603Kasperi MatinlauriHaukiputaan HeittoFIN14:10+6:08
575566Valtteri AikioKuusamon Erä-VeikotFIN14:25+6:23
585587Arttu KettunenKalevan RastiFIN14:55+6:53
595599Topi LindqvistKouvolan SuunnistajatFIN15:17+7:15
605576Juuso HimankaKalajoen JunkkaritFIN15:30+7:28
615581Vesa JärvinenHiisirastiFIN16:04+8:02
625618Valtteri ReinivuoPaimion RastiFIN16:05+8:03
635623Ville RuotsalaAlahärmän KisaFIN16:09+8:07
645634Viljami TeiniRasti-LukkoFIN16:34+8:32
655644Eemi VaherlehtoTuusulan Voima-VeikotFIN16:39+8:37
665637Elias NurmiSiilin RastiFIN17:04+9:02
675646Vladimir VisherskiyRussiaRUS18:19+10:17
685626Topi SillanpääSK PohjantähtiFIN18:51+10:49
695572Ivan DeminRussiaRUS19:01+10:59
705622Jami RonkainenKoskelankylän RientoFIN19:19+11:17
715596Olavi LahtinenKeuruun KisailijatFIN20:36+12:34
725608Tommi MäkinenKeuruun KisailijatFIN23:27+15:25
735569egor beregovskiyRussiaRUS23:36+15:34
745625Onni SiljanderVehkalahden VeikotFIN27:04+19:02
755591Alexey KrylovRussiaRUS34:13+26:11
5630Paavo SuorsaKajaanin SuunnistajatFINei läht.
5579Erkki IkäläinenOunasvaaran HiihtoseuraFINei läht.
Tulosten muoto:
Suomi  Svenska  English