IOF World Orienteering Championships Vuokatti Finland 6.-14.7.2013

47. Kainuun Rastiviikko 2013 Sotkamo

D9RR 2. päivä

Maali 2,7 km

16515Siiri JulkunenLounais-Hämeen RastiFIN10:15
26546Enni PetreliusOunasvaaran HiihtoseuraFIN10:41+26
36554Veera TurakainenHelsingin SuunnistajatFIN11:10+55
46502Lotte-Line EkströmMS ParmaFIN11:14+59
56550Sini SalmiTurun SuunnistajatFIN11:27+1:12
66549Katarina SallilaHelsingin SuunnistajatFIN11:31+1:16
76533Elli LuomaUlvilan UraFIN11:41+1:26
86534Melissa LönnströmOK OrientFIN12:19+2:04
96535Liisa MatinheikkiTampereen PyrintöFIN12:41+2:26
106508Lisa HubmannSwitzerlandSUI13:07+2:52
116500Annika AarrejokiSuunta JyväskyläFIN13:11+2:56
126565Siiri ViskariHiidenkiertäjätFIN13:23+3:08
136504Inka HaikamaHämeenlinnan SuunnistajatFIN13:27+3:12
146521Meeri KokkonenKajaanin SuunnistajatFIN13:33+3:18
156543Veera OlkkonenKangasala SKFIN13:45+3:30
6542Metsämaria OjalaOunasvaaran HiihtoseuraFIN13:45+3:30
176505Maijukka HanhijärviEspoon AkillesFIN13:46+3:31
186538Saana NieminenTampereen PyrintöFIN13:47+3:32
196528Veera LepoSuunta JyväskyläFIN13:51+3:36
206539Valeria NosovaRussiaRUS14:04+3:49
216506Tiia HelminenMäntän Seudun EräpirkatFIN14:05+3:50
226555Tatiana TyulenevaRussiaRUS14:06+3:51
236516Saara KaarioSuunta JyväskyläFIN14:08+3:53
246518Iiris KarppiLaihian LujaFIN14:16+4:01
256557Marika RantojaRastiketutFIN14:18+4:03
266526Enna LehmusvuoriLahden Suunnistajat-37FIN14:31+4:16
276567Doris VäisänenHelsingin SuunnistajatFIN14:48+4:33
286525Elina LauriOunasvaaran HiihtoseuraFIN14:54+4:39
296520Laura KemppainenAngelniemen AnkkuriFIN15:06+4:51
306517Anastasia KarchevskayaRussiaRUS15:12+4:57
316544Laura ParkkinenYlikiimingin NuijamiehetFIN15:21+5:06
6529Liisa LiljaSuunta JyväskyläFIN15:21+5:06
336545Iiris PernuEspoon SuuntaFIN15:37+5:22
346531Siiri LindrothKarkki-RastiFIN15:43+5:28
356558Kerttu TuomistoMS ParmaFIN16:02+5:47
366512Salla IsoherranenLynxFIN16:19+6:04
376548Ella RantalaHelsingin SuunnistajatFIN16:22+6:07
386536Maria Mäki-PetäysEspoon AkillesFIN16:41+6:26
396564Monique WesterbergVihtavuoren PamausFIN16:44+6:29
406553Oona TonderSK VuoksiFIN16:46+6:31
416524Elmiina LaaksoKalvolan KeihäsFIN16:55+6:40
426547Merianna RantakokkoHelsingin SuunnistajatFIN17:37+7:22
436513Ilona JaatinenHaukiputaan HeittoFIN17:45+7:30
446559Sini PeltonenLapuan VirkiäFIN18:36+8:21
456503Katya GusevaRussiaRUS18:44+8:29
466523Nora KytäjäHiidenkiertäjätFIN19:11+8:56
476556Netta KorhonenMäntsälän UrheilijatFIN19:34+9:19
486510Liina HyyppäKokkolan SuunnistajatFIN20:07+9:52
496522Ilona KukkonenVehkalahden VeikotFIN20:44+10:29
506552Venla SyrjäläinenHelsingin SuunnistajatFIN21:22+11:07
516551Sara SnickarsSolf IKFIN21:34+11:19
526527Noora LeinonenSavon RastiFIN21:45+11:30
536511Heidi HäkliLynxFIN22:01+11:46
546540Siru NumminenEspoon AkillesFIN22:12+11:57
556530Senni LimingojaOulunsalon VasamaFIN22:13+11:58
566563Maija VarmavuoRajamäen RykmenttiFIN22:21+12:06
576569Nea ÅbergHyvinkään RastiFIN23:42+13:27
586509Venla HuotariKajaanin SuunnistajatFIN24:36+14:21
596541Irina OjalaRasti-KurikkaFIN25:42+15:27
606537Fanni MäättäläEspoon SuuntaFIN27:53+17:38
616568Iida-Maria VäisänenKalevan RastiFIN31:09+20:54
626514Anette Jauhojärvi MarkussenNorwayNOR35:39+25:24
636532Outi LukkariRajamäen RykmenttiFIN1:10:51+1:00:36
646501Viktoria AzarovRussiaRUS1:55:47+1:45:32
6507Iris HosioKarjaan UraFINei läht.
6566Lotta VoutilainenJämsän Retki-VeikotFINei läht.
Tulosten muoto:
Suomi  Svenska  English